Meren parhaat herkut.

Lohi-aurajuustopihvi lusikkalihasta

Ainesluettelo

1 kg Fishk lusikkalihaa
14 g Hienoa merisuolaa
1 dl Kermaa
½ pala Aurajuustoa
ripaus Jauhettua valkopippuria
2 rkl Öljyä paistamiseen


Valmistusohjeet

1. Laita sulanut lusikkaliha astiaan, kaada sulamisen seurauksena syntynyt liemi pois.
2. Kaada sekaan suola, pippuri, kerma ja murusteltu aurajuusto. Sekoita massa käsin tasaiseksi.
3. Muotoile käsin pihveiksi tai pulliksi ja paista öljytyllä pannulla, n. 3 min / puoli. Jos päätät tehdä isoja pihvejä tai pullia, voit paistamisen jälkeen kypsentää tuotteen loppuun uunissa, 185°c ja 8 min.

 Reseptiin tarvittavat tuotteet

 1 kg Fishk lusikkalihaa

Lisää reseptejämme

 

Lusikkalihan sulatusohje

Jääkaapissa 24 h
Huoneenlämmössä n. 6-8 h
Kylmässä vedessä n. 4 h
Mitä hitaammin tuotteen antaa sulaa, sitä parempi lopputulos.