Meren parhaat herkut.

Loimulohi-Rucolasalaatti

4 hengelle

Sinappikaalin eli Rucolan maku sointuu hyvin yhteen lohikalojen kanssa. Se antaa salaatillesi voimaa, jota loimutettu lohi seurakseen kaipaa.

Ainesluettelo

600g Fishk loimulohta
1 ras salaattiseoitusta
1 ras rucolaa
1 ras kirsikkatomaatteja
1 kpl kurkkua
1 kpl punasipulia
200 g parmesaanijuusto lastuja
4 rkl tzatsiki kastiketta
3 rkl vinegretti kastiketta


Valmistusohjeet

1. Huuhtele ja kuivaa salaatti ja rucola, pese myös tomaatit ja kurkku. Halkaise tomaatit ja pilko kurkku. Kuori sipuli ja leikkaa siitä ½ renkaita. Sekoita salaattiaineet kulhossa ja kaada vinegretti päälle. Sekoita kastike salaatinjoukkoon ja annostele salaatti lautasille. Laita parmesaani lastuja salaatin päälle.
2. Leikkaa loimulohesta terävällä veitsellä n. 150g annospaloja, poista nahka ja nosta kala salaattipedin päälle. Laita jokaiseen annokseen myös tzatsiki kastiketta ja viimeistele annos tuoreilla yrteillä.
3. Tarjoile heti paahdetun vehnäleivän ja hyvän oliiviöljyn kera. 

Reseptiin tarvittavat tuotteet

 600g Fishk loimulohta